PODKONSTRUKCIJA ZA FASADE

Podkonstrukcije za prezračevane fasade

Sistem fasadne aluminijaste podkonstrukcije EUROFOX za prezračevane fasade.

Fasadno podkonstrukcijo sestavljajo nosilci oz. konzole ter vzdolžne in prečne letve oz. profili. Elementi fasadne podkonstrukcije morajo biti nameščeni tako, da sestavljajo primerno nosilno podlago oziroma mrežo za pritrjevanje fasadne obloge. Ta mora biti namreč dobro pritrjena na fasadno podkonstrukcijo, le tako bo kljubovala tudi močnejšim sunkom vetra.

Sistemi Hilti Eurofox omogočajo nameščanje različnih fasadnih oblog ter izvedbo najzahtevnejših želja oblikovalcev fasadne obloge.

Z natančno razdelanimi detajli pritrditve sta zagotovljena namestitev podkonstrukcije z zmanjšanimi toplotnimi mostovi ter vgradnja, ki omogoča širjenje in krčenje podkonstrukcije in fasadne obloge. To je pomembno zaradi vpliva dnevnih in letnih sprememb zunanje temperature na dimenzijske spremembe različnih materialov, uporabljenih v sistemih prezračevanih fasad.

Podkonstrukcije za prezračevane fasade omogoča montažo vseh vrst panelov za prezračevane fasade: HPL, aluminijev kompozit, vlaknati cement, les, keramika, žgana opeka, terakota, granit, kamen, glazirana lončenina. Aluminijasta podkonstrukcija je čvrsta in lahka, podpira velike obremenitve in zagotavlja izjemno odpornost na korozijo.

Sistemi za montažo fasade

  • Konzole - Fasadne konzole za hitro, zanesljivo in enostavno montažo prezračevanih fasadnih sistemov, vključno z rešitvami za zmanjšanje toplotnega mostu.
  • Profili - Posebej zasnovani profili za hitro, zanesljivo in preprosto montažo fasadnih sistemov. Na voljo tudi profili v barvah.
  • Pribor - Pribor za hitro, zanesljivo in enostavno montažo fasadnih sistemov, vključno s pritrjevanjem panelov.
SESTAVA

Podkonstrukcije za prezračevane fasade


Podkonstrukcije za prezračevane fasade
Podkonstrukcije za prezračevane fasadePodkonstrukcije za prezračevane fasadePodkonstrukcije za prezračevane fasade
  • Stac Bond
  • Alucobond
  • Eternit
  • Kronospan
  • Eurofox
Prost prostor d.o.o.
Sp. Vižinga 21I
2360 Radlje ob Dravi
Slovenija
T: 02 88 80 474
F: 02 88 73 597
E: info@prostprostor.si
© 2024 Prostprostor d.o.o.